<Avocademousse met gerookte eendenborst
<Canapés met auberginecrème
<Cannelloni van port met eendenlevermousse
<Ceviche van Sint-jacobsvruchten
<Ceviche
<Compote van artisjok
<Compote van courgettes met ricotta
<Compote van tomaat
<Courgettespiraaltjes met heilbot
<Crème brûlee van ganzenleverterrine
<Crostini met krab
<Een rondje zalm
<Espuma van knolselder met trufelolie
<Flan van Passendale met carpaccio van tomaten
<Geglaceerde radijsjes met kwartelei
<Gevulde tomaatjes
<Glaasje Crème de Chaumes met een duo van tomaatjes
<Groentetaboulé
<Guacamole
<Kaasdip met Damse Brie
<Kersttomaatjes
<Komkommer met krab
<Krokantje van krab met sint-jakobsvruchten
<Kwarteleitjes met Brugs Goud
<Lepelhapjes met zalmmousse
<Mini blinis met Chavroux
<Mini-sandwiches met dille en komkommer
<Mini-sandwishes met gerookte zalm en kappertjes
<Mini-sandwiches met olijvenroomkaas
<Pie met zalm en kabeljauw
<Roggebrood met zalm
<Schuim van geitenyoghurt en pompoen
<Schuim van rode bieten en balsamico
<Tartaar van kalfsfilet met sojakaramel
<Tonijn met avocado, komkommer, soja en dragonmayonaise
<Trio van oesters
<Vijgen met eendenborst
<Visspiesjes
<Watermeloensalade met Pas de Bleu
<Wortelmousse met avocado en krab